lördag 8 december 2007

Betala av studielån eller investera?

En grej som jag har tjatat om mycket och som jag tycker känns jobbig är att jag har ett studielån på lite över 320,000. Jag tycker inte om att låna pengar och jag hatar verkligen att hela tiden ha denna skulden som flyter som ett litet moln på min annars någorlunda klara ekonomihimmel...Jag har nämnt många gånger att jag ofta är frestad att stoppa in lite extra pengar till detta för att på så sätt minska nästa års återbetalning samt den tidsperiod som jag ska betala över. Jag har t om ibland funderat på att sälja av mina fonder och betala av studielånet vilket i stort sett skulle betyda att jag började om från ± 0. Dock inser jag ju att detta förmodligen inte är en bra strategi men för att verkligen övertyga mig själv om detta och försöka slå ner den lilla demonen inom mig som bara vill betala av lån hela tiden så har jag tänkt lite extra på detta under de senaste dagarna.

För mig själv och förhoppningsvis även som en liten hjälp till andra i samma situation tänkte jag därför gå igenom argumenten för och emot att betala av studielånet i förskott så som jag ser det. När jag börjar vackla i mitt beslut att inte betala av snabbare än nödvandigt så får jag helt enkelt gå tillbaka hit och läsa och se att jag faktiskt har gjort ett genomtänkt och (förhoppningsvis) klokt beslut.

Mina egentliga argument för att betala av lånet till en snabbare takt är först och främst det faktum att man kan aldrig bli ekonomiskt fri och oberoende med en sådan skuld bakom sig. Jag inser givetvis att det finns de som har en mycket större skuld men för mig räcker detta till och blir över. Om jag fortsätter betala enligt CSN kommer det dröja nästan 20 år innan jag blivit av med hela skulden (och detta trots att jag betalar som procent på skulden hellre än som procent av vad jag tjänar). Inom 20 år planerar jag definitivt inte att ha några skulder så det känns jobbigt att veta att denna kommer vara kvar trots allt. Förutom detta så finns det ju alltid en risk att räntan och/eller inflationen går upp med mycket mer än vad man tror. Jag känner mig rätt trygg med att den kommer sitta runt 2,0-3,0%-snåret under lånets liv, men man kan aldrig VETA och just denna osäkerheten är ännu en faktor jag tycker känns obehagligt. Visst tar jag vissa risker även med mina investeringar men det känns inte som att det är samma sak eftersom det är mina pengar till att börja med. Det känns även lite dumt om jag istället för att betala av ett lån tar dessa pengar och investerar dem.

Puh! Som synes en lång lista på varför jag känner att jag nog gärna skulle vilja få detta lån avbetalt lite kvickt!

Så till den andra sidan som trots allt överväger, i alla fall för ögonblicket. Först och främst så handlar det om det faktum att räntan är så pass låg (2,1% i dagsläget). Om jag skulle betala av lånet för att sedan ta ut ett annat lån när jag vill köpa bostad så skulle jag förlora en hel del sköna slantar genom skillnaden i ränta på dessa lån. Även om det inte känns rätt att låna pengar för att investera, vilket i princip är vad jag gör i dagsläget (eftersom jag skulle kunna betala av min skuld om jag sålde av mina fonder) så kan man ju även argumentera att det jag får tillbaka på mina investeringar troligtvis kommer att slå den ränta jag skulle slippa betala på studielånet om jag betalde av det.

Alltså, om jag investerar 320,000 i fonder borde min avkastning under ett års tid bli högre än 2,10% vilket är vad jag skulle betala på mitt studielån under samma period (inte exakt men for att gora det enkelt kan man säga så). Om jag vill känna mig nästan helt trygg så kan jag, teoretiskt sett, istället för att investera i fonder sätta in dessa pengar på mitt sparkonto som ger 3,35% ränta. Även här skulle jag tjäna på att inte betala av lånet med hela 1,25%, eller 4000 kronor på ett år!

Allt som allt är studielånet en av de billigaste formerna av långvarigt lån. Om det är alls troligt att du kommer få ta ut lån för att köpa hus, bil, starta företag eller dylikt i framtiden så bör du inte betala av studielånet utan ”spara” det som en billigare låneform. Detta kräver ju givetvis att du inte spenderar pengarna du skulle använt till att betala av lånet utan istället investerar dem i något med acceptabel risk och avkastning.

Som en person som både sparar pengar och som en som troligtvis kommer att behöva ta ut lån i framtiden OM studielånet betalas av nu så tjänar jag faktiskt PENGAR på att inte betala av detta lån i en högre takt än det som krävs.

Sen att jag fortfarande ibland känner att det skulle vara väldigt skönt att vara helt skuldfri det är ju någonting jag måste bekämpa...Jag tänker låta bli att fundera alltför mycket på återbetalningar nu, ända fram till nästa årskifte (2008/2009) då jag som vanligt ser över min ekonomiska situaton. Om jag då anser att jag skulle tjäna något på att istället betala av lånet till en högre takt så kommer jag att göra det.

89 kommentarer:

Martin sa...

Jag vet inte heller riktigt hur jag skall göra med studielånet. Får bli en funderare fram tills man har möjlighet att ta ett beslut. I mitt fall ett antal år iallafall.

Admin sa...

Det ÄR svårt med studielånet, jag tycker också det. I mitt fall handlar det ju om huruvida jag ska ta mer fast jag inte behöver eller ej.

Däremot är jag helt tvärsäker på att jag kommer betala av det jag har i klump när jag är färdigstuderad. Å andra sidan har jag mindre än du, jag vet inte hur jag skulle gjort om jag var i din sits. Kanske hade jag betalat av 100 000 för att få ner det till en mer hanterlig summa, och fortfarande ha mycket pengar kvar.

Växla ner sa...

gomorron
jag tycker du ska låta studielånet rulla på som tidigare ett tag, du vill ju ha hus när du flyttar tillbaks hit, och som du skriver så blir det svårare o få banklån med noll pengar på kontona men ett studielån bryr sig inte bankerna om knappt.
ha god söndagxcpyi

tinajo sa...

Min man betalar mycket på sitt lån varje år eftersom han har en bra månadslön, jag själv betalar inte mycket mer än räntan eftersom jag dels har en heltidslön på 20900 kr och bara jobbar 75%. Dessutom har jag varit mammaledig och sjukskriven i flera år totalt, vilket gör att mina inbetalningar sjunker av den anledningen också. Jag har ca 140000 kr i CSN-skuld, och det retar mig - men jag kommer inte lägga ned något krut på det.

Mina prioriteringar de närmaste åren är billånet + sparandet, och när jag tycker att jag nått målet där så kommer jag attackera CSN. :-) Den dagen maken blir av med sitt får vi dock 1700 kr mer i månaden, så vi ser ju fram emot det...

Anonym sa...

Betala inte av all skuld med dina besparingar. Villkoren är ändå rätt så ok för lånen utan beta av lånet som den är. Fortsätt låta dina besparingar växa istället för att du ska börja om från noll. Det alternativet är rätt så jobbig..

Per Penning sa...

Mina studielån skrivs av vid 65 men det ser kanske annorlunda ut med nyare lån?

Miss Millionairess sa...

Nej jag haller med de flesta av er att jag inte ska/bor betala av det i snabbare takt, men jag kanner ibland att jag bara vill bli av med det till vilket pris som helst sa jag forosker bekampa det hela nu...

Per Penning - jag tror det ar sa for alla de nyare studielanen att de faktiskt inte skrivs av sa som de som togs ut innan 2001 (tror jag det ar utan att ga och kolla.

Naval, det kommer vara avbetalt langt innan dess i alla fall.

Per Penning sa...

Dryftade mig att kolla saken:

Återbetalning av studielån ska normalt ta högst 25 år eller det antal år som är kvar till dess låntagaren fyller 60 år. Har man inte återbetalat skulden vid 60 års ålder, utsträcks tiden till 67 års ålder. Vid fyllda 68 år kan lånet skrivas av. Detta gäller för lån tagna efter den 1 juli 2001. För äldre lån sker avskrivning vid 65 års ålder.

Christian D. sa...

Du glömde att du måste betala skatt på sparräntan. 3,35% sparränta blir bara 2,35% efter 30% skatt, så skillnaden är marginell.

Räntan på studielånet kommer dessutom höjas efter nyår, men jag vet inte hur mycket. Sedan kommer den fortsätta höjas i åtminstone tre år, eftersom den släpar efter.

Om jag var du skulle jag definitivt betala av lånet snabbare, men inte allt på en gång. Lägg upp en plan så att du är av med det om tre år, exempelvis.

Tänk på att vi förmodligen är på väg in i en lågkonjunktur, så du kanske tjänar på att sälja av lite fonder och betala på lånet istället.

Miss Millionairess sa...

Per Penning - tack! Men sa lange tanker jag ju givetvis inte vanta anda, lanet kommer vara avbetalt inom 20 ar max (om inget oforutsett hander forstas.

Skilling Banko - ja givetvis har du ratt med sparrantat. Det ar lite annorlunda for mig dock eftersom jag bor i England, jag betalar inte svensk skatt pa mitt svenska konto, dessutom har jag de flesta av mina sparpengar pa mitt engelska skattefria konto dar jag far 6,29% ranta for ogonblicket. Darfor blir skillnaden storre an i mitt exempel, och gor det nog vart det att hellre spara.

Jag ska trots allt tanka igenom dina kloka asikter men det blir nog som sa att jag haller mig ifran att betala av det mycket snabbare an vad jag behvoer i alla fall...

Tack sa mycket alla for era arikter det ar verkligen vardefullt att fa hora vad ni tycker!

Miss Millionairess sa...

Per Penning - tack! Men sa lange tanker jag ju givetvis inte vanta anda, lanet kommer vara avbetalt inom 20 ar max (om inget oforutsett hander forstas.

Skilling Banko - ja givetvis har du ratt med sparrantat. Det ar lite annorlunda for mig dock eftersom jag bor i England, jag betalar inte svensk skatt pa mitt svenska konto, dessutom har jag de flesta av mina sparpengar pa mitt engelska skattefria konto dar jag far 6,29% ranta for ogonblicket. Darfor blir skillnaden storre an i mitt exempel, och gor det nog vart det att hellre spara.

Jag ska trots allt tanka igenom dina kloka asikter men det blir nog som sa att jag haller mig ifran att betala av det mycket snabbare an vad jag behvoer i alla fall...

Tack sa mycket alla for era arikter det ar verkligen vardefullt att fa hora vad ni tycker!

Anonym sa...

har du möjlighet släng in 50000 på återbetalning och så in med en slant till pensioinsparande också innan årskiftet. så får man ju tebax på skatten med i sommar (pengar på kort sikt förvisso)

för utan privat pensionsparande lär man ju inte överleva efter 65..

Unknown sa...

Hallå
Jag är Victoria Sanchez av victoria sanchez lån företag, vi är ett registrerat företag, låna ut pengar till människor som behöver akut finansiellt stöd, och de som har nekats kredit från bankerna på grund av låg kredit värderingar, företagslån, utbildning lån, billån , bostadslån, lån företag och mer, eller om du vill betala en skuld eller avgift, eller om du har blivit lurad tidigare av falska pengar långivare? Grattis du är nu på rätt plats, företaget victoria sanchez pålitlig lån, som ger lån med mycket låg ränta på 2%, har vi kommit för att avsluta alla problem. Vi använder detta medium för att informera er om att vi tillhandahåller konfidentiell hjälp och skulle vara villiga att erbjuda lån. Så kontakta oss idag via e-post: victoriasanchezloanfirm@gmail.com eller victoriasanchezloanfirm@hotmail.com
mycket kärlek
Mrs Victoria Sanchez

Shawn Antonio M.D sa...

Hej,
Behöver du ett lån? Vill du bli ekonomiskt stabilt? Eller vill du utveckla din verksamhet? Vi erbjuder företagslån, billån, lån till företag och personliga lån till en ränta på 2%, ser ingen ytterligare SUN LÅNE OCH SKATT ÄR DÄR DU BEHÖVER VARA. Detta erbjudande är öppet för alla personer som kommer att åberopas för att betala tillbaka i tid vi använder detta medium för att informera er om att vi ger tillförlitlig stöd till mottagare i någon del av världen, och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: sunloanandtaxcompany@gmail.com

Shawn Antonio M.D sa...

Hej,
Behöver du ett lån? Vill du bli ekonomiskt stabilt? Eller vill du utveckla din verksamhet? Vi erbjuder företagslån, billån, lån till företag och personliga lån till en ränta på 2%, ser ingen ytterligare SUN LÅNE OCH SKATT ÄR DÄR DU BEHÖVER VARA. Detta erbjudande är öppet för alla personer som kommer att åberopas för att betala tillbaka i tid vi använder detta medium för att informera er om att vi ger tillförlitlig stöd till mottagare i någon del av världen, och kommer att vara villiga att erbjuda ett lån. Så kontakta oss idag via e-post: sunloanandtaxcompany@gmail.com

Unknown sa...

Hej, mitt namn är Mrs Camilla Barbro. Jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt. För några månader sedan ansträngda jag ekonomiskt, och i desperation, jag lurad av vissa långivare på nätet. Jag nästan förlorat hoppet tills en vän till mig hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Mrs.Heather Whyte som lånar utan säkerhet lån uppgående till 30.000 Euro på mindre än 72 timmar utan tryck eller stress till en ränta på endast 2%. Jag blev mycket förvånad när jag kollade mitt bankkonto balans och fann att antalet jag appliceras skickas direkt till mitt lönekonto utan dröjsmål. Så jag lovade henne att jag skulle dela de goda nyheterna så att människor kan få lån enkelt utan stress. Så om du behöver någon form av lån, kontakta henne via e-post: qualityloanltd@europe.com.
Du kan också kontakta mig på min e-post: camillabarbro15@gmail.com
Nu är allt jag gör försöker möta lån betalningar som jag skickar direkt till deras konton.
Min jul och nyår Celebra var underbart
Alla de bästa.

Unknown sa...

ZAP Finance är en oberoende lån långivare som är kompetenta, erfarna och certifierade proffs som fokuserar på din framgång. Vi åtar oss att erbjuda de bästa lösningarna inom området Låne tjänster för våra kunder. Vi ger Instant godkännande, inga säkerheter, Low rates tillhandahåller vi alla typer av lån till 2%. Vid intresse, Kontakta oss via e-post: zapfinancecompany@gmail.com

Anonym sa...

Sveiki,
  Aš esu ponas Harvardo Smith privati paskola skolintojas kas.
suteikia gyvenimo laiko galimybių paskolas.
Ar jums reikia skubiai paskolą išvalyti savo skolas ar jums reikia kapitalo paskolą.
pagerinti savo verslą?
jums buvo atmestas
bankai ir kitos finansinės institucijos?
Ar jums reikia konsolidavimo paskolą ar paskolą?
ieškoti ne daugiau, nes mes esame čia, kad visas savo finansines problemas dalykas.
iš anksčiau. Mes paskolų fondus dėmesį į privatiems asmenims
reikia finansinės paramos, kurie turi bloga kredito ar reikia pinigų.
apmokėti sąskaitas, investuoti į verslą esant 2% norma. Noriu naudoti šią.
vidutinio Jums pranešti, kad mes teikiame patikimas ir gavėjo pagalbą ir.
bus pasirengę pasiūlyti Jums paskolą. Taigi susisiekite su mumis šiandien per laiškus :.
harvardsmithloans@gmail.com

Skolininko PARAMETRAI

  1) Vardas, pavardė: .............................. ............... ..........
  2) Šalis: .............................. ................ .............
  3) Adresas: .............................. ................ ............
  4) Valstybės .............................. ................. ............. ..
  5) Lytis: .............................. ................ .............. ....
  6) Šeimyninė padėtis: .............................. ............... ....
  7) Pareigos: .............................. ................ .......
  8) Telefono numeris: .............................. ............... ...
  9) Šiuo metu padėtis darbo vietoje: .....................
  10) Mėnesio pajamos: .............................. ...............
  11) Paskolų suma, kurios reikia: .............................. .......
  12) Paskolos Trukmė: .............................. ............... ...
  13) Tikslas paskolos: .............................. ..............
  14) Religija: .............................. ................ ..........
  15) Ar Jūs Taikomoji prieš ............................. ....

  Ačiū,
J. Harvardo Smith

Unknown sa...

Jag måste vittna om de goda gärningar Mrs Amanda Amanda Loan Firm.
Jag trodde aldrig att jag kommer i hela mitt liv träffa någon som Mrs Amanda. Hon är en sällsynt pärla. Jag är Husnah och jag tar min tid ut att vittna om Mrs Amanda eftersom hon äntligen erbjöd mig vad ingen annan kunde.
Jag och min man fick in en mycket stor skuld med gäldenärer och Banken och vi söker lån från olika långivare men alla kom till ingen nytta. stället de fick oss i mer skuld och slutade lämnar oss bröt tills jag kom i kontakt med Mrs Amanda, erbjöd hon mig ett lån men först var jag rädd att det kommer att sluta som andra lån företag jag har stött på, men hon var inte gillar dem. Nu har vi så småningom bosatte vår skuld och startat ett nytt företag med pengar kvar från lånet.
Kontakta Mrs Amanda genom någon av följande e-post.
amandarichardssonloanfirm@gmail.com, amandaloan@qualityservice.com, amandaloanfirm@cash4u.com eller så kan du helt enkelt kontakta mig via min e-post för ytterligare direktiv ikmahusnah@gmail.com

Unknown sa...

Hej Am fru, Morgan debra Am en legitim och tillförlitlig lån långivare ger ut lån
på ett tydligt och begripligt villkor på 2% ränta. från
$ 12.000 till $ 7.000.000 USD och Euro bara. Jag ger ut Business lån,
Personliga lån, studielån, billån och lån för att betala räkningar. om du
behöver ett lån vad du behöver göra är att du kontaktar mig direkt
på: morgandebra1986@gmail.com
Gud Välsigne Dig.
Hälsningar,
Morgan debra
E-post: morgandebra1986@gmail.com


Obs: Alla svar måste skickas till: morgandebra1986@gmail.com

Anonym sa...

Hej, allihop,

Jag är en privat långivare, jag erbjuda lån på 2% är ett legitimt företag med heder och skillnad är vi redo att hjälpa dig i alla finansiella problem som du är vi erbjuda alla typer av lån så om du är intresserad av detta lån erbjudande vänligen kontakta oss på vår e-post: carlosellisonfinance@outlook.com

Också ge följa uppgifter så att vi kan gå vidare med lånet omedelbart.
Namn:
Belopp som krävs:
Längd:
land:
Syftet med lånet:
Månadsinkomst:
Telefonnummer:

Kontakta oss med ovanstående uppgifter om vår e-post: carlosellisonfinance@outlook.com

Hälsningar till er alla.


Carlos Ellison

Maurice sa...

Hej,
Med tanke på ekonomiska svårigheter? Är du i behov av ett lån? eller de har förkastats av lokala banker? Behöver du ett lån av någon anledning? Din hjälp är äntligen här som Maurice Finance erbjuder lån till alla både anställda och arbetslösa, privatpersoner och företag, kan vi erbjuda lån till låg ränta på 2%. Intresserade låntagare är att kontakta oss via e-post till mauricefinance@hotmail.com och få sina lån idag. Våra tjänster är snabba och pålitliga, så kontakta oss på (mauricefinance@hotmail.com) och njuta av vårt erbjudande för finansiella tjänster.
E-post: mauricefinance@hotmail.com
Maurice Finans

Anonym sa...

God eftermiddag,

Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell oreda eller göra
Du behöver pengar för att starta ett eget företag? Du behöver ett lån
betalning av skulder eller betala räkningar eller starta en trevlig företag? göra
du har en låg kredit värdering och du är svårare att få
kapitallån från lokala banker / andra finansinstitut? Du behöver
Lån eller finansiering av någon anledning, vänligen kontakta oss med konstant företag
lån.

Vi erbjuder dessa typer av lån:
personliga lån ..
Kredit ..
Företagets lån ..
co.operate kredit ..

Med mycket minimal årlig ränta så låg som 3% ränta ..

Jag väntar på ditt snabbt svar så att vi kan gå vidare till affären.
Vårt företag utskick kontakt box med:
-post E: constantloanfirm@gmail.com

Med vänliga hälsningar

Sergey.

Anonym sa...

Här kommer en prisvärd Xmas lån erbjudande som kommer att förändra ditt liv för
någonsin,
Jag är James packa en certifierad lån långivare, jag erbjuda lån till
individuell och den offentliga sektorn som är i behov av ekonomiskt bistånd
i en låg ränta på 2%. Dålig kredit acceptabelt, Villkoren och
Förutsättningarna är mycket enkel och considerate.You kommer aldrig att ångra
något i denna lånetransaktion eftersom jag kommer att göra dig att le.

I James pack, kommer att göra det bästa av mina tjänster till alla
legitima borrowers.You kommer aldrig att bli besviken av mig i detta
transaktion eftersom du inte var född att vara en förlorare, alla intresserade
kunder bör kontakta mig Asap via e-post (jamespackloanfirm@gmail.com)
för ytterligare intäkter.

Fyll i formuläret nedan ansökan och komma tillbaka om intresse och
du kommer vara glad att veta ett lån långivare som James pack

Låntagarens DATA

1) fullständiga namn:
2) Land:
3) adress:
4) State:
5) Kön:
6) Äktenskapligt Status:
7) Yrke:
8) Telefonnummer:
10) Månadsinkomst:
11) närmast anhöriga:
12) Lånebelopp behövs:
13) Lån Varaktighet:
14) Syftet med lån:

Så snart du fylla i formuläret ovan, kommer jag att skicka dig min lånevillkor och
Villkor ASAP för att vi ska gå vidare.

Jag kommer att ser fram emot att höra från dig så att fortsätta.
 Hälsningar,

Saara Kemi sa...

Jag är Loredana Beretta ett privat lån långivare som gör olika typer av lån till International Länder snarast med 3% ränta om Intresserad vänligen kontakta mig via e-post: loredana.beretta40@gmail.com

Motto: Din lycka är vår tillfredsställelse

Vi lever efter vårt motto, kan vi hjälpa dig

Groth Finance sa...

Hallå,
Behöver du ett lån, är du trött på varit Scam av de hungriga internet Scammers
Här är goda nyheter för dig.
Mitt namn är Anna Luella Bandstand jag bor i USA i ansökt om
lån på $ 10.000 för några veckor sedan från en bluff låtsas vara ett lån
långivare, de slita mig summan av $ 2000 och de sprang ifrån mig
och jag var helt ihop i livet lyckligtvis en god vän till min från
Chicago Mrs Lucy Parker vittna om hur hon räddades från en Gud sände
lån långivare som rädda henne och gav henne lånebeloppet på $ 20.000 så
hon gav m e: united_loan@yahoo.com jag också kontakta honom han
gjorde en bra sak för mig och min familj och lånade mig lånebeloppet av
$ 50.000 Han är verklig och Gud kommer att välsigna honom så bra bör kontakta honom
på: united_loan@yahoo.com
Känn dig fri att göra det. Han är trevlig och gudfruktiga människan.
E-post i.d. gång: united_loan@yahoo.com

Jennifer Workman sa...

Hej

Har du nekats av din bank eller andra finansiella
institution, oroa dig inte mer eftersom
Detta företag ger ut lån på 3% för våra kunder som är villiga
betala mer i de kommande åren...
Du är intresserad av att ansöka om lån, som anges nedan, vänligen
Skicka ett mail till {den jenniferworkmanloancompany@yahoo.com}
Vi erbjuder följande typ av lån.
* Kredit...
* Personliga lån...
* Business lån...
* Investeringar lån...
* Utveckling lån...
* Köpa lån...
* Konstruktion lån...
* Lån för att köpa en bil...
* Skuldkonsolidering lån...
* Internationella lån...
* Studielån och mycket mer utan dröjsmål...
Ansöka och få lånet inom 48 timmar...
Vårt mål är att ge den
bästa och billigaste finansiella tjänster till våra kunder. Under de senaste
år, har vårt bolag varit fått en av ledande finansiella
leverantörer i Kingston upon Hull City i synnerhet och i Förenade kungariket i
allmänna och andra delar av världen där vi också har
värdefulla kunder. Vår vision i de närmaste åren är att bli den
bästa leverantör av finansiella tjänster i världen.

Fru Jennifer Work Man

GEO

Jennifer Workman sa...

Hej

Har du nekats av din bank eller andra finansiella
institution, oroa dig inte mer eftersom
Detta företag ger ut lån på 3% för våra kunder som är villiga
betala mer i de kommande åren...
Du är intresserad av att ansöka om lån, som anges nedan, vänligen
Skicka ett mail till {den jenniferworkmanloancompany@yahoo.com}
Vi erbjuder följande typ av lån.
* Kredit...
* Personliga lån...
* Business lån...
* Investeringar lån...
* Utveckling lån...
* Köpa lån...
* Konstruktion lån...
* Lån för att köpa en bil...
* Skuldkonsolidering lån...
* Internationella lån...
* Studielån och mycket mer utan dröjsmål...
Ansöka och få lånet inom 48 timmar...
Vårt mål är att ge den
bästa och billigaste finansiella tjänster till våra kunder. Under de senaste
år, har vårt bolag varit fått en av ledande finansiella
leverantörer i Kingston upon Hull City i synnerhet och i Förenade kungariket i
allmänna och andra delar av världen där vi också har
värdefulla kunder. Vår vision i de närmaste åren är att bli den
bästa leverantör av finansiella tjänster i världen.

Fru Jennifer Work Man

GEO

Unknown sa...

Hej, Vi erbjuder lån till 2% ränta till alla kunder oavsett plats. För fler förfrågningar om vårt finansieringsprogram . Kontakta oss idag via mail: jonnafinance@outlook.com

Unknown sa...

Hej, jag är en privat lån långivare, som ger ut lån i en mycket låg ränta på 2%. Vi ger ut alla typer av lån som Educational lån, Business lån, bostadslån, Jordbruks lån, personliga lån, auto lån och andra goda skäl. Vår låneprogram är mycket direkt och flexibel som din tillfredsställelse och ekonomisk framgång är vårt mål. Om du är intresserad, för mer information kontakta oss nu via e-post: creditconsultance890@outlook.com

Unknown sa...

God dag,
Behöver du ett lån mellan individer att hantera finansiella svårigheter och slutligen ut ur återvändsgränden som orsakas av banker för avslaget på deras krav på kredit poster? Vi erbjuder äkta lån som sträcker sig från 1000 till 100.000.000, ingen bankgaranti och till ett överkomligt ränta på 2%. Jag kan hjälpa att göra en särskild lånebeloppet du vill. Kontakta mig om du är intresserad.
E-POST: mauricefinance@hotmail.com

Unknown sa...

God dag, jag är ett registrerat privata pengar långivare. Vi ger ut lån för att hjälpa människor, företag som behöver uppdatera sin finansiella ställning över hela världen, med mycket minimal årlig Räntor så låg som 2% inom ett år till 30 år återbetalning varaktighet tid för att någon del av världen. Vi ger ut lån inom intervallet 5000 € till € 100.000.000. Våra lån är väl försäkrad för maximal säkerhet är vår prioritet. Intresserade bör kontakta oss via e-post: (24hourstloancompany1@gmail.com)

Har du fått avslag av så många banker
behöver du finansiering för utbyggnaden av er verksamhet,
behöver du ett personligt lån

Ansöka om ett lån, skicka ner i detaljerna nedan:
1. Fullständigt namn
2. Adress
3. Mängd
4. Varaktighet Period
5.Phone Antal
6. yrke

Fru Farida Stephen

Anonym sa...

Sveiki, tai yra Patricia BERTHA paskola bendrovei. Šioje bendrovėje mes apdalinti tarnavimo laikas alternatyviąsias paskolas.
Ar jums reikia skubiai paskolą išvalyti savo skolas ar jums reikia kapitalo paskolą.
pagerinti savo verslą?
Ar jums buvo atmestas bankų ir kitų finansų įstaigų?
Ar jums reikia konsolidavimo paskolą ar paskolą?
Šiandien mes sakome stop ir ieškoti ne daugiau, nes mes esame čia, kad visas savo finansines problemas praeities dalykas. Mes paskolų fondus dėmesį į privatiems asmenims
reikia finansinės paramos, kurie turi bloga kredito ar reikia pinigų
apmokėti sąskaitas, investuoti į verslą esant 2% norma Mes norime naudoti šią
vidutinio Jums pranešti, kad mes padaryti patikimą ir gavėjo pagalbą ir
bus pasirengę pasiūlyti Jums paskolą. Mes ištikimybė, mes išlaikyti mūsų žodį ir pažadus. Taigi Susisiekite su mumis šiandien elektroniniu laiškų:
Patriciaberthaloancompany@gmail.com

Skolininko PARAMETRAI

 1) Vardas, pavardė: ......................................................
 2) Šalis: .........................................................
 3) Adresas: .........................................................
 4) valstybė: ............................................................
 5) Lytis: ...............................................................
 6) Šeimyninė padėtis: .............................................
 7) Pareigos: ...................................................
 8) Telefono numeris: ................................................
 9) Šiuo metu padėtis darbo vietoje: ...................................................
 10) Mėnesio pajamos: .............................................
 11) Paskolų suma, kurios reikia: .................................
 12) Paskolos Trukmė: ................................................
 13) Tikslas Paskolos grąžinimo būdas: ..........................................
 14) Religija: ......................................................
 15) Ar taikomos iki: ...................................................
 16) Pageidautina Valiuta: ...................................................

 Ačiū,
 
ponia Bertha

Unknown sa...

Jag är Mary William med namn och jag bor i USA, jag kommer att vilja prata om Guds godhet i mitt liv efter så många månader för att försöka få ett lån på internet och blivit lurad så jag blev desperat i att få ett lån från en legit långivare på nätet. Men eftersom Gud skulle ha det, såg jag en kommentar från en vän som heter William Ken och han talade om detta legit lån företag där han fick sitt lån snabbt och enkelt utan stress så han introducerade mig till en man som heter fru Sarah Tsinajine som styr en firma heter Coleman Loan Company, så jag ansökt om ett lån summa ($ 170,000.00USD) med låg ränta på 3%, så lånet godkändes och insatta på mitt bankkonto på mindre än 48 timmar, det var så jag kunde få mina lån för att hålla min brutna verksamheten igång och även att betala mina räkningar så jag råda alla er som är intresserad av att få ett lån snabbt och enkelt att vänligen kontakta dem via e-post: {colemanloancompany@gmail.com} att få någon form av lån du behöver i dag, tack när du läser den största vittnesbörd i mitt liv.

Unknown sa...

Få lån för din investering eller företag. Hälsningar från VAL LÅN,
ordförande i VAL låneinvesteringar. VAL lån företag erbjuder en
flytande låneprogram. Du kan skicka in din ansökan för något belopp av
lån du kanske letar efter. Vi erbjuder lån från $ 5,000.00 USD Min.
till USD $ 1.000,000.00 Max. 2% ränta per år. Vi ger ut långsiktiga
lån för högst fem till femtio år. Vi erbjuder följande typer av lån
och många fler;
* Personliga lån (utan säkerhet)
* Business lån (utan säkerhet)
* Konsolidering Lån
* Kombination Loan
* Renovering
Vi ger ut lån på en klart och begripligt sätt. Detta erbjudande är
strikt för allvarlig sinnade individ, han då moderbolaget. Sökande
yngre än 18 år är inte berättigade att ansöka. Ansök nu för ett lån
och vara säker på att du kommer att få det bästa av tjänster och vi
inte erbjuda lån till oseriös person. Om du är intresserad av vår
finansiella erbjudande och du vill få ett lån från oss, vänligen
kontakta oss via e-post: choiceloancompany1@gmail.com. och ge oss
informationen nedan, eftersom det kommer att behövas för att inleda
processen med din lånebeloppet i enlighet med detta.
Namn: ___________________________
Namn: ____________________________
Kön: _______________________________
Civilstånd: _______________________
Kontakt Adress: ______________________
Stad / Postnummer: ________________________
Land: ______________________________
Födelsedatum: ________________________
Belopp som krävs lån: ________________
Lån Varaktighet: ________________________
Månadsinkomst / Årlig Inkomst: _________
Yrke: ___________________________
Syftet med lånet: _____________________
Telefon: ________________________________
Fax: __________________________________
I thes bekräftelse till detaljerna, kommer vi att skicka dig en väl
BERÄKNING villkor som kommer att omfatta avtalet.
Tack för ditt beskydd!
Vänliga hälsningar,
Yours i drift
Mr McCain Peter
Val lån: C.E.O
E - Mail: choiceloancompany01@gmail.com.

Anonym sa...


Hallå,
 Jag är Michael en investerare mäklare och ett privat lån långivare som ger livstid möjlighet lån. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller om du behöver ett kapitallån för att förbättra ditt företag? Har du fått avslag av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en konsolidering lån eller en inteckning? sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem ett minne blott. Vi lånar medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera i affärer med en hastighet av 3%. Jag vill använda detta medium för att informera er om att vi gör pålitliga och mottagaren stöd och kommer att vara villiga att erbjuda dig ett lån. Så maila oss idag på: (argylefoxfinanceltd1@outlook.com) vi väntar på ditt snabba svar
vänliga hälsningar Michael Fox ....

Unknown sa...

behöver du och brådskande lån för att betala din skuld? Har du nekats av lån från Bank? Eller behöver du ett lån för att betala räkningar eller ställa in ditt företag? oroa dig inte mer, Din hjälp kommer nu, är Mr.Elijah företaget ett lån lån företag som erbjuder alla typer av lån till människor, företag som är i behov av lån med en låg ränta på 3% kontakta oss via e-post: Elijahloanfirm@outlook.com

Unknown sa...

Lån för alla typer av ändamål

Vi erbjuder från ett minimum av 10,000.00 euro till 20 miljoner euro

Och vid en låg ränta på 2%

Lånet: 25 år högst beroende på lånebeloppet du behöver.

kunder bör vara över 18 år

Denna lånetransaktionen är 100% garanti för allvarliga kunder

För mer information om lånet kontakta oss via e-post: oceanfinancials.uk.net@gmail.com

mrs cruz berry sa...

Är här för att ge en stor vittnesbörd jag har provat ett par andra plattform alla på jakt efter en bra lån företag som kommer att hjälpa mig med ett lån tyvärr för mig möter jag tre lån företag som var först efter vad jag kunde ge dem och hjälper inte mig de tog pengar från mig och gav mig inte någon positiv respons allt jag fick var berättelser. Sen hittade jag en publikation från ett lån service och just beslutat att e-post och höra vad de har att säga, men sedan upptäckte jag att de talade väl och lät verkliga jag undervisade om det och gav det ett försök. Slutligen fick jag lånet bara 24 timmar efter det att förhandlingarna som om det inte var allt jag fick träffa lånet på mitt konto nästa kväll av dagen jag kontaktade dem. Wow! slutligen samma sak som tog mig år att komma från andra lån företaget också mig bara 24 timmar att komma från dem. Sedan dess har jag beslutat att hjälpa publicist och marknadsföra dem för personer som uppfyller vara i skorna jag var eller för personer som behöver tjänsten här är det företag E-post: goldloancompany1234@gmail.com ge dem ett försök och tacka mig senare de inte ens vet jag gör detta. bara en liten väg att säga tack.

Anonym sa...

Om du behöver ett lån kontakta mig nu på min e johnlutherloanfirm1@outlook.com
Om du har skulder att betala eller om du behöver pengar för att betala dina räkningar och kostnader, kan du få en verklig lån från mig, om du är fattig och du behöver ekonomiskt stöd kan du kontakta mig på min e-post johnlutherloanfirm1@outlook.com och jag kommer hjälpa dig.
Jag ger ut lån till mycket billig ränta och utan dröjsmål.
mitt företag är registrerat med FBI och jag är bland de första 5 verkliga långivare i världen.
kontakta mig nu om du behöver ett lån, johnlutherloanfirm1@outlook.com

Anonym sa...

kära kund
Är du trött på att söka lån och inteckningar, har du fått avslag hela tiden av din banker och andra finansiella institutioner, Vi erbjuder någon form av lån till privatpersoner och juridiska personer vid låg ränta rate.If du är intresserad av att ta ett lån, gärna att kontakta oss i dag, lovar vi att erbjuda dig de bästa tjänsterna ever.Just ger oss ett försök, eftersom en rättegång kommer att övertyga dig.
Vilka är dina finansiella behov?
Behöver du ett företag lån?
Behöver du ett personligt lån?
Vill du köpa en bil?
Vill du att refinansiera?
Behöver du ett hypotekslån?
Behöver du en stor kapital för att börja din
affärsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och
du tror att det finns ingen väg ut, och din ekonomiska
bördor kvarstår?

1. Den sökandes namn .............................

2. Residential Country .....................

3. bostadsadress: ........................

4. BUSINESS ADRESS: ...........................

5. ÅLDER: ........................................

6. YRKE: .....................

7. lånebeloppet KRÄVS ..................

8.Loan Varaktighet .......................

9. syftet med lånet: .........................

10. Telefonnummer: .......................

11.LOAN VARAKTIGHET ........................

FYLL I ovanstående information och SKICKA
DET TILL kontaktuppgifter nedan:

E-POST: cynthiamorgansfunding@gmail.com

Anonym sa...

kära kund
Är du trött på att söka lån och inteckningar, har du fått avslag hela tiden av din banker och andra finansiella institutioner, Vi erbjuder någon form av lån till privatpersoner och juridiska personer vid låg ränta rate.If du är intresserad av att ta ett lån, gärna att kontakta oss i dag, lovar vi att erbjuda dig de bästa tjänsterna ever.Just ger oss ett försök, eftersom en rättegång kommer att övertyga dig.
Vilka är dina finansiella behov?
Behöver du ett företag lån?
Behöver du ett personligt lån?
Vill du köpa en bil?
Vill du att refinansiera?
Behöver du ett hypotekslån?
Behöver du en stor kapital för att börja din
affärsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och
du tror att det finns ingen väg ut, och din ekonomiska
bördor kvarstår?

1. Den sökandes namn .............................

2. Residential Country .....................

3. bostadsadress: ........................

4. BUSINESS ADRESS: ...........................

5. ÅLDER: ........................................

6. YRKE: .....................

7. lånebeloppet KRÄVS ..................

8.Loan Varaktighet .......................

9. syftet med lånet: .........................

10. Telefonnummer: .......................

11.LOAN VARAKTIGHET ........................

FYLL I ovanstående information och SKICKA
DET TILL kontaktuppgifter nedan:

E-POST: cynthiamorgansfunding@gmail.com

Anonym sa...

kära kund
Är du trött på att söka lån och inteckningar, har du fått avslag hela tiden av din banker och andra finansiella institutioner, Vi erbjuder någon form av lån till privatpersoner och juridiska personer vid låg ränta rate.If du är intresserad av att ta ett lån, gärna att kontakta oss i dag, lovar vi att erbjuda dig de bästa tjänsterna ever.Just ger oss ett försök, eftersom en rättegång kommer att övertyga dig.
Vilka är dina finansiella behov?
Behöver du ett företag lån?
Behöver du ett personligt lån?
Vill du köpa en bil?
Vill du att refinansiera?
Behöver du ett hypotekslån?
Behöver du en stor kapital för att börja din
affärsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och
du tror att det finns ingen väg ut, och din ekonomiska
bördor kvarstår?

1. Den sökandes namn .............................

2. Residential Country .....................

3. bostadsadress: ........................

4. BUSINESS ADRESS: ...........................

5. ÅLDER: ........................................

6. YRKE: .....................

7. lånebeloppet KRÄVS ..................

8.Loan Varaktighet .......................

9. syftet med lånet: .........................

10. Telefonnummer: .......................

11.LOAN VARAKTIGHET ........................

FYLL I ovanstående information och SKICKA
DET TILL kontaktuppgifter nedan:

E-POST: cynthiamorgansfunding@gmail.com

Unknown sa...


Hallå
Jag är fru Jenna Mooner. Jag är här för att rekommendera insatser för Mr Isaac Robinson, C.E.O av förtroendelånet FIRM.LINK. För några månader sedan jag var i behov av en konsolidering lån av 15,000.00usd, så snart som jag kom i kontakt med detta lån företag, efter all nödvändig dokument gjordes jag fick en varning från min bank (första Guaranty Bank) att en fond var överförs till mitt bankkonto, vill jag alla på denna webbplats för att kontakta Mr Isaac nu via e-post trustloanfirm.link071@gmail.com om att få ett lån eftersom jag fick mitt lån från dem och jag är säker på att de kan hjälpa dig också, jag är mycket lycklig nu, kontakta dem nu, tack min bästa älskade.
Mrs Jenna Mooner

Unknown sa...

Bästa kund Är du trött på att söka lån och inteckningar,
har Har du konsekvent avvisats av sina banker och
andra finansiella institutioner som erbjuder någon form Kredit för
individer och företag med låg ränta.
Om du är intresserad av att göra kredit, tveka inte
att kontakta oss i dag, lovar vi att vi erbjuder den bästa servicen
gör det möjligt för oss ever.Just behandla, eftersom rättegången kommer att övertyga dig.
Vilka är dina finansiella behov? Du behöver ett företag lån?
Behöver ett personligt lån? Du vill köpa en bil? Du vill att refinansiera?
Behöver du en inteckning? ett stort kapital behövs för att starta ditt företag förslag
eller expansion? Har du förlorat hoppet och Anser ni att det finns ingen väg ut,
och din ekonomiska bördor kvarstår?
1. Den sökandes namn .............................
2. bostäder mark .....................
3. Permanent adress: ........................
4. ADRESS: ...........................
5. ÅLDER: ........................................
6. YRKE: .....................
7. LÅNE VOLYM KRÄVS .................. Varaktighet
8.Loan .......................
9. Syftet med lånet: .........................
10. Telefon: ....................... DURATION ...................... ..
11.LOAN Ovanstående information är komplett och skicka
Denna kontaktinformation är som följer: E-POST: financialloans25@GMAIL.com

Unknown sa...

Bästa kund Är du trött på att söka lån och inteckningar,
har Har du konsekvent avvisats av sina banker och
andra finansiella institutioner som erbjuder någon form Kredit för
individer och företag med låg ränta.
Om du är intresserad av att göra kredit, tveka inte
att kontakta oss i dag, lovar vi att vi erbjuder den bästa servicen
gör det möjligt för oss ever.Just behandla, eftersom rättegången kommer att övertyga dig.
Vilka är dina finansiella behov? Du behöver ett företag lån?
Behöver ett personligt lån? Du vill köpa en bil? Du vill att refinansiera?
Behöver du en inteckning? ett stort kapital behövs för att starta ditt företag förslag
eller expansion? Har du förlorat hoppet och Anser ni att det finns ingen väg ut,
och din ekonomiska bördor kvarstår?
1. Den sökandes namn .............................
2. bostäder mark .....................
3. Permanent adress: ........................
4. ADRESS: ...........................
5. ÅLDER: ........................................
6. YRKE: .....................
7. LÅNE VOLYM KRÄVS .................. Varaktighet
8.Loan .......................
9. Syftet med lånet: .........................
10. Telefon: ....................... DURATION ...................... ..
11.LOAN Ovanstående information är komplett och skicka
Denna kontaktinformation är som följer: E-POST: financialloans25@GMAIL.com

John Ahmed sa...

Jag är en privat långivare och investerare, behöver du en äkta, ärliga, ansedda och snabba lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanti lån, jag erbjuder företag och enskilda lån, mer också vi finansiera alla typer av projekt. För mer information kontakta oss på: russell.credit40@gmail.com

Unknown sa...

God dag

Vi är en legitim och en ansedd pengar långivare. Vi lånar ut medel ut till personer i behov av ekonomiskt stöd, ger vi lån till människor som har en dålig kredit eller i behov av pengar för att betala räkningar, att investera på business.Have du letat efter lån? du behöver inte oroa dig, eftersom du är på rätt plats i erbjuder lån till låg ränta på 2% så om du är i behov av ett lån jag vill att du bara kontakta mig via denna e-postadress: mobilfunding1999@gmail.com

Låneansökan information som behövs från DIG:

1) fullständigt namn: ............
2) Kön: .................
3) Ålder: ........................
4) Land: .................
5) Telefonnummer: ........
6) Yrke: ..............
7) Månadsinkomst: ......
8) Lånebelopp behövs: .....
9) Lån Varaktighet: ...............
10) Syftet med lån: ...........

Tack för ditt samarbete

Med vänliga hälsningar

Service Offered sa...

Uppmärksamhet.

Behöver du Brådskande lån? Vi ger ut lån till intresserade personer som söker lån med god tro och med ränta på 3%. Är du på allvar i behov av akut lån? då är du på rätt plats. Vi ger ut företag lån, personliga lån, Xmas lån, och så vidare. Kontakta oss för din låneansökan för att möta dina behov och ställa ut från finansiella problem. Kontakta oss idag via e-post: harley_credit@yahoo.com

Tack som vi väntar på ditt svar.
Harley Davidson lån.

Unknown sa...

Letar du efter en akut lån ?? Letar du efter ett sätt att få en snabb och tillförlitlig lån som är äkta ?? Behöver du ett lån av någon anledning ?? Din hjälp är här äntligen som vi erbjuder pålitliga och prisvärda lån för alla på bara 2%. Våra tjänster är 100% äkta som vi är licensierade och du är garanterad att få ditt lån från oss inom 5- 12 timmar efter applikationen. Vid intresse vänligen kontakta oss nu via e-post på FREEMANLOANFINANCE@GMAIL.COM och du kommer att vara glad att du gjorde.

Tack,
Jamie Freeman.
webbplats: www.freemanfinance.webs.com

John Robert sa...

Hej, jag heter John, ett privat lån långivare som ger lån möjlighet liv.
Du behöver en akut lån för att rensa dina skulder eller behöver ett hem kapital lån för att förbättra ditt företag? Har du fått avslag av banker och andra finansiella institutioner? Behöver en konsolidering lån eller en inteckning? Vart vi är här för att göra alla dina ekonomiska bekymmer ett minne blott. Vi betalar pengar för människor som behöver ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar, att investera i verksamheten i en takt av 2% .I vill använda detta medium för att informera om att vi ge tillförlitlig och förmånstagare assistans och de kommer att vara villiga att erbjuda dig ett loan.So maila oss idag mrjohnrobertloanfirm@gmail.com

Unknown sa...

Är du i behov av ekonomisk hjälp, och du vet inte vart man ska gå eller vem kan man lita Kontakta oss idag för din dröm lån via e-post: FINANCIALSERVICESS@hotmail.com

Unknown sa...

Hej, allihop,

Behöver någon behöver en brådskande lån till fri från sina skulder eller räkningar, eller för de ekonomiska skäl alls, om ja då e-post Legi ANTONIO LÅN FIRM på (legiantonioloanfirm@hotmail.com) mannen och hes bolaget mycket vänliga, de gav mig en lån förra veckan, varför inte du prova lyckan.

Fru Ann Sandra.

Unknown sa...

PREENCHA AS SUAS PREOCUPAÇÕES FINANCEIRAS HOJE:

(1) Empréstimo Pessoal, Expansão Empresarial,
(2) empreendedorismo, educação,
(3) Consolidação da Dívida,
(4) Empréstimos de dinheiro duro

Bem-vindo à Winchester Private Finance. Gestão total da dívida, alívio da dívida e apoio financeiro a indivíduos em todo o mundo.

Nós oferecemos empréstimos com baixa taxa de juros de 2% e sem verificação de crédito, oferecemos empréstimos pessoais, empréstimos de consolidação da dívida, capital de risco, empréstimos de negócios, empréstimos de educação, empréstimos à habitação ou "por qualquer motivo! O montante do empréstimo necessário ea duração que você pode pagar.Ele lhe dá uma chance real para obter os fundos que você precisa! Todos os candidatos interessados ​​devem preencher e devolver o formulário de candidatura para os detalhes do meu e-mail (winchesterprivateservice@gmail.com ).

FORMULÁRIO DE APLICAÇÃO

Nome completo....................
País..................
Estado......................
Número de telefone.......................
sexo...................
Idade....................
Período de empréstimo ..................
montante do empréstimo.................
Renda mensal

Com os melhores cumprimentos
Danny Winchester

Unknown sa...

Hälsningar alla.

Jag är Paul Williams ett privat lån långivare, vi är privata organisationer som ger ut alla typer av lån till människor som är ekonomiskt ned och i behov av ekonomisk hjälp, vi ger ut lån till mycket billig hastighet utan någon stress. Vårt företag är väl registrerat och kan ge ut lån till privatpersoner och samarbeta organ under goda förhållanden. våra tjänster är snabb och enkel. Om du är intresserad av att få lån från oss vänligen kontakta oss på vårt företag e-post: paulwilliamsfinance@gmail.com

Besök oss i dag för våra pålitliga tjänster
Hälsningar
Paul Williams.
Företag Email: paulwilliamsfinance@gmail.com
Kontakta oss nu.

John Ahmed sa...

Vi erbjuder lån till låg ränta på 3%. Behöver du ett lån? Är du i en finansiell kris eller behöver pengar för att starta ett eget företag? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en trevlig företag? Du har en låg kredit värdering och du finner det svårt att få kapital lån från lokala banker och andra finansiella institutioner? Här är din chans att få ett lån från vår organisation. Vi erbjuder lån till privatpersoner för följande ändamål och mycket mer. Personliga lån, expansion av verksamheten, företagsetablering , utbildning, skuldkonsolidering , hårda pengar lån. Kontakta oss idag via e-post: (russell.credit40@gmail.com).

Anonym sa...

Hello
The solution to your problems, there is really a opportunity of services of loan between individuals, we are always available to help you, for repondres has everything your need loan urgent .
Please kindly contact us for more details on our offers .
Mail : faure_patricia@outlook.fr

Thank you

Anonym sa...

Hej
Lösningen på ditt problem, det är verkligen en möjlighet för tjänster av lån mellan individer, vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig, för repondres har allt du behöver lån för brådskande .
Vänligen kontakta oss för mer information om våra erbjudanden .
E-post : faure_patricia@outlook.fr

Tack

Anonym sa...

Hej
Lösningen på ditt problem, det är verkligen en möjlighet för tjänster av lån mellan individer, vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig, för repondres har allt du behöver lån för brådskande .
Vänligen kontakta oss för mer information om våra erbjudanden .
E-post : faure_patricia@outlook.fr

Tack

Unknown sa...

behöver du en äkta lån i affärssyfte eller för att betala din skuld kontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

Unknown sa...



Jag är redo för dem som är i nöd. Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån individ på kort och lång sikt, som sträcker sig från 150.000 kr 60.000.000 kr till alla seriösa människor, ärlig och god moral vilja av detta lån 3 % ränta år enligt det belopp, eftersom de är särskilt vänligen kontakta mig via mail för mer information.

Min e-post:luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Lån Erbjudandet gäller allaLånebud mellan synnerligen allvarlig och ärlig Jag är en privat investerare och erbjuder kontanter lån till alla individer med bra karaktär och kunna betala utan att förstöra deras månatliga eller årliga budgeten. Tack för att kontakta mig för mer information ... OBS människor kunna betala en ränta på 3% inom 1 till 45 år, beroende på mängden. Jag medger inom följande områden: Made Financial; -färdig egendom; -Credit Investment; -färdig Auto; -Dette Konsolidering; Kredit -Rachat; Made Personal. För mer information, kan du kontakta mig. Svar till min e-post: luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

Kom dina finansiella problemen
E-post: luciana.salvatore147@gmail.com
Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig luciana.salvatore147@gmail.com
E-post: luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är redo för dem som är i nöd. Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån individ på kort och lång sikt, som sträcker sig från 150.000 kr 60.000.000 kr till alla seriösa människor, ärlig och god moral vilja av detta lån 3 % ränta år enligt det belopp, eftersom de är särskilt vänligen kontakta mig via mail för mer information.

Min e-post:luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är redo för dem som är i nöd. Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån individ på kort och lång sikt, som sträcker sig från 150.000 kr 60.000.000 kr till alla seriösa människor, ärlig och god moral vilja av detta lån 3 % ränta år enligt det belopp, eftersom de är särskilt vänligen kontakta mig via mail för mer information.

Min e-post:luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är redo för dem som är i nöd. Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån individ på kort och lång sikt, som sträcker sig från 150.000 kr 60.000.000 kr till alla seriösa människor, ärlig och god moral vilja av detta lån 3 % ränta år enligt det belopp, eftersom de är särskilt vänligen kontakta mig via mail för mer information.

Min e-post:luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är redo för dem som är i nöd. Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån individ på kort och lång sikt, som sträcker sig från 150.000 kr 60.000.000 kr till alla seriösa människor, ärlig och god moral vilja av detta lån 3 % ränta år enligt det belopp, eftersom de är särskilt vänligen kontakta mig via mail för mer information.

Min e-post:luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är redo för dem som är i nöd. Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån individ på kort och lång sikt, som sträcker sig från 150.000 kr 60.000.000 kr till alla seriösa människor, ärlig och god moral vilja av detta lån 3 % ränta år enligt det belopp, eftersom de är särskilt vänligen kontakta mig via mail för mer information.

Min e-post:luciana.salvatore147@gmail.com

Unknown sa...


Jag är redo för dem som är i nöd. Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån individ på kort och lång sikt, som sträcker sig från 150.000 kr 60.000.000 kr till alla seriösa människor, ärlig och god moral vilja av detta lån 3 % ränta år enligt det belopp, eftersom de är särskilt vänligen kontakta mig via mail för mer information.

Min e-post:luciana.salvatore147@gmail.com

SARAH WILLIAMS sa...

Sky World Loan Company, vi ger ut lån till en ränta 0f 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
 

God dag sir / ma am.

Vi är ett privat företag och vi erbjuder lån till låga räntor vid fastställandet av lånets belopp är mellan 100 miljoner låneavsättningar på $ 1 000 dollar lån för affärsutveckling: kant- / affärsutvecklingskonkurrens.

Vi erbjuder en mängd olika lån

* Personliga lån (säkrade och osäkrade)
* Business Loans (säkrade och osäkrade)
* Konsolideringslån
  
Inga förskottsavgifter.

Vi tackar dig för att du har tagit dig tid att läsa den här annonsen.
För mer information och förfrågningar, skicka e-post till oss idag
skyworldloanfirm@gmail.com
skyworldloanfirms@yahoo.com


Sarah Williams.

Unknown sa...

Prašyti finansinės pagalbos, nes maža 2% norma suteiks verslo paskolą asmeninę paskolą visa paskola daugiau informacijos elektroniniu paštu: p_dorothy@aol.com

Ponia Dorothy

LOAN AT IT BEST sa...

God dag, om du är intresserad av att få ett genuint lån för ditt företag eller för betalning av dina skulder och räkningar, vänligen kontakta jackballard396@gmail.com och du får ett lån med en billig procentandel.
För mer information kontakta jackballard396@gmail.com eller whatsapp +14243655441

Tack

Unknown sa...

Hej tittare

Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com

Anonym sa...

Vi erbjuder alla typer av lån till låg ränta på 2% och utan kreditkontroll erbjuder vi Personliga lån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, företagslån, utbildningslån, bostadslån. Din tillfredsställelse och ekonomisk framgång är vårt mål och ditt arbete. med oss kommer att bli en bra upplevelse. Kontakta oss nu på: hobelmanfinance@gmail.com Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

Whatsapp: +17816567138
E-post: hobelmanfinance@gmail.com
Webbplats: https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/

Unknown sa...

Are You A Business Man Or Woman? Are You In Any Financial Mess Or Do You Need Funds To Start Up Your Own Business? Do You Need A Loan To Start A Nice Small Scale And Medium Business? Do You Have A Low Credit Score And You Are Finding It Hard To Obtain Capital Loan From Local Banks And Other Financial Institutes?. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

We Like To Inform You That Our Main Goals Are To Help Companies And Entrepreneurs Raise Their Business To New Heights By Investing, Consulting And Raising Capital Without Bank Lending. We Are Qualified In All Aspects Of Financing, Banks And Asset Based Lending. We Have The Ability To Handle All Aspects Of The Financial Needs And Challenges Of Our Clients, Including; Real Estate Investment And Any Other Large Variety Of Sectors That Need Financing. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

WE OFFER ALL KIND OF LOANS - APPLY FOR AFFORDABLE LOANS.

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. - Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

- Complete Name:
- Loan amount needed:
- Loan Duration:
- Purpose of loan:
- City / Country:
- Telephone:
- How Did You Hear About Us:

Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Intermediaries / Consultants / Brokers Are Welcome To Bring Their Clients And Are 100% Protected. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com )

lapo microfinance sa...

Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
VÄNLIGA HÄLSNINGAR




____________________________________________________________________





Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
VÄNLIGA HÄLSNINGAR

Anonym sa...

BEHÖVER DU ETT LÅN? Är ekonomiskt nere, gråter inte mer för att ditt ekonomiska problem är ingenting att gråta på, det är något vi måste kämpa mot i en kärlek, förståelse, förtroende och enhet. Så vår tro som legitima finansiella konsulter sätter stopp för den ekonomiska svårigheten. Vi är investerare som tillhandahåller finansiella tjänster och vi är specialiserade på både startprojekt, hemfinansiering och befintliga företag som behöver finansiering eller lån för expansion. Vi strävar efter att hjälpa företag att utvecklas och lyckas. Har du en låg kreditpoäng och har du svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansinstitut? Behöver du ett brådskande lån för att köpa ett hus? Om Ja oroa dig inte längre för vi är här ute för att hjälpa de mindre ekonomiska privilegierna att få lånet de behöver för att komma på fötterna oavsett din kreditpoäng, kan du säga adjö till alla dina finansiella kriser och svårigheter. Vi erbjuder lån som sträcker sig från (5 000,00 USD. USD till 500 000 000,00,00 USD) till en låg och prisvärd ränta på 2%, utan säkerheter och utan kreditcheck. Gotek Finance Company har all information om hur man kan få pengar snabbt och smärtfritt (gerberjames0032@gmail.com)

Behöver du akutfonder? Ansök nu och få ditt kontantgodkännande. Vi erbjuder följande finansiella tjänster:
*Personliga lån,
* Skuldkonsolideringslån,
* Riskkapital,
* Affärslån,
* Utbildningslån,
*Bostadslån
* Billån
* Hotelllån
Och många fler.

VI HÄR FÖR HÄR FÖR ATT SLUTA ALLA DINA FINANSIELLA PROBLEM
E-posta oss idag (gerberjames0032@gmail.com}

Anonym sa...

JAG GÖR BENJAMIN DOUGLAS EN KANSKA TILL FÖLJA JUST LIKA ANDRA: MEN HAN BEVÄNDA MIG
FEL genom att bevilja mig ett lån [e-post douglasloanfirm2@gmail.com]

Det är verkligen myldrande av bedragare på internet, verkligen inte normalt. I ett
vecka förlorade jag 5 200 $ för betalningar. Jag hade förfrågningar gjorda på Dandy Cash.com
och det kom bara besviken. Jag har varit ett offer för flera låneföretag som
lurade mig tills jag äntligen hittade någon som fortfarande var ärlig Benjamin Douglas
[douglasloanfirm2@gmail.com]
Ärligt talat trodde jag att det skulle gå samma väg precis som de före honom, jag
var lite tveksam och skeptisk men med tanke på den sjunkande situationen
av mitt liv i allmänhet hade jag inget annat val än att gå igenom
lånet med Benjamin och förväntar sig att han skulle misslyckas; så jag tog risken ändå och
Jag kunde överraskande låna från honom 55 000 dollar. Därför vädjar jag
och uppmanar dig där ute som förmodligen kan vara i en liknande
ekonomiska röran för att göra affärer med Benjamin Douglas eller annars riskerade att luras
som de innan Douglas gjorde med mig och fly med min hårt tjänade
pengar. Benjamin Douglas är den enda jag litar på eftersom han gav mig lånet jag
behövs om andra misslyckades, kontakta inte någon annan än Douglas
eftersom de kan vara bedrägerier som låtsas vara långivare de rippar människor
av deras hårt tjänade pengar söker den amerikanska riksadvokaten
de här killarna för att straffa dem för sin onda handling. så kontakta inte dessa killar
och därigenom främja deras besvärliga laster i vårt samhälle kommer de bara
rippa av dig som de gjorde med mig. FÖR DIN SÄKERHET OCH GODE KONTAKT BENJAMIN
DOUGLAS på [e-post douglasloanfirm2@gmail.com]

Frank Robinson sa...

Vårt föreslagna erbjudande för kunder under det nya året är positivt och totalt engagemang, så att arbeta med oss ger dig maximal garanti för att få finansiering för vi har en A + rating i finansiering. Frank Lån Tjänster (FLS) genom åren har varit högt rankad som en av de bästa online-företag med en billigare ränta. Om du är i behov av finansiering, tveka inte att kontakta oss via telefon (+1-713-389-6778) eller E-post: k.frankloans@gmail.com

Kelvin Ericksson sa...


Blank ATM card
Do you know that you can withdraw cash from any ATM machine !!!

We have specially programmed ATM cards that can be used to raise cash in ATMs or push, shops and businesses. We sell these cards to all our customers and interested buyers worldwide, the cards have a daily withdrawal limit of $ 5000 at ATM and up to $ 100,000 spending limit in the stores.

We also offer the following services:
1) Western UNION TRANSFERS
2) BANKSLOGINS
3) BANK TRANSFERS
4) CRYPTOCURRENCY MINING
5) PURCHASE OF GIFT CARDS
6) SUBMISSION OF ACCOUNTS
7) WALMART TRANSFERS
8) BITCOIN INVESTMENTS
9) REMOVAL OF NAME FROM DEBIT RECORD AND CRIMINAL RECORDING
10) BANKHACKING

Becoming wealthy and living the lifestyle of the rich and famous is the dream of many. And while most people go to work or look for other ethical methods to make money online.
The empty ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name for it because it is empty, just your PIN will be on it, it is not traceable. in the world.
Contact: Kelvin Ericksson
Email: blankatmmaster5555@gmail.com
ICQ757580619
web site: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/
Harkers
WhatsApp +3197005033695

Unknown sa...

Var och en bör ha en chans att utveckla sitt liv och sina projekt, oavsett plats och födelse. Som jag fick chansen att göra genom att få ett lån från Madame Morganne Papal. Tack för att du litar mycket på den här damen för det är det som har gynnat mig mest.
hennes e-postadress för att komma i kontakt med henne är: morganepapal2@gmail.com

FIC SERVICE sa...









INFOS URGENT AUX VICTIMES D'ARNAQUES SUR INTERNET



Vu les nombreuses plaintes sur les forums et témoignages des victimes d’arnaques, nous constatons que ces derniers temps, il y a des victimes tous les jours et nous sommes sûr que d’autres se font avoir et ne disent rien par honte. Il faut absolument que toutes les victimes d’arnaques sur internet portent plainte. En ligne, cela ne prend que 5 minutes et la confirmation de la police Interpol n’est pas compliquée.IL FAUT LE FAIRE… car nous le faisons pour que la police face leur travail et au moins être rembourser les victimes d'arnaques de tout genre sur internet pour un dédommagement qui varie du double au triple selon le montant escroquer par ses fraudeurs . Bien sûr nous serons à l’écoute pour des solutions adéquates.



E-mail : cellule-antifraude@cyberdude.com    /  cellule.interpolmondial@mail.ru

 

Solution sa...

Hej tittare över hela världen. Det finns goda nyheter för er alla idag får ditt tomma bankomatkort som fungerar i alla bankomater över hela världen. Vi har specialprogrammerade ATM-kort som kan användas för att hacka uttagsautomater, ATM-korten kan användas för att ta ut vid uttagsautomaten eller svepa, i butiker och POS. Vi delar ut dessa kort till alla intresserade kunder över hela världen. Vi ger ut det tomma ATM-kortet. Vill du leva ett bra liv trodde det är olagligt, det är det enklaste sättet att vara miljonär. det har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka dig och du kan bara ta ut ett totalt belopp på $ 5 000 dollar på en dag på ATM Machine också avaialbel vid kontant leverans. Vi ger upp till $ 10.000,00 till $ 1.000.000,00 dollar med våra nätverk hacking tjänster. Vi kan återställa alla dina förlorade pengar till Bitcoin och annan Crypto-valuta, inteckning / fastighetsbedrägerier och falska ICO: er inom 48 timmar eller mindre. (Thomas Freddie Hackers) arbetar tillsammans som ett team för att spåra och återvinna medel från de svåraste internet-bedragarna. NOTERA!! Vi har fått otaliga hjärtskärande rapporter om ökända bedragare och vi har lyckats återställa dem tillbaka.

Kontakta oss på ((Binary Recovery. University Grades. Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) gränsar oss till dina jobb och låter oss ge dig positiva resultat med våra hackingskunskaper. Vi är certifierade och din integritet är 100% säker hos oss. Oroa dig inte mer för dina ekonomiska problem. Om du behöver andra cyberhacktjänster är vi här för dig när som helst, så kontakta oss via vår e-postadress: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Hälsningar
THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
Skicka e-post till thomasunlimitedhackers@gmail.com
Ring / sms: +1 (985)465-8370
Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitligaste tjänsterna

ADOIFLOANS sa...

VI GÖR LÅN NU TILL LÅGT HASTIGHET 1% {adoifloans@gmail.com}

Om du behöver ett brådskande lån för att starta ett företag, behöver du ett lån? Vi ger både företag och privatpersoner lån, så om du behöver ett akut lån nu inom 6 timmar kan vi låna dig ett lån utan dröjsmål
lånet är nu tillgängligt till en låg ränta på 1%: Kontakta oss direkt på följande adress: [ADOIFLOANS@GMAIL.COM]

Fullständiga namn:..............
Land:..........
Stat:..........
Belopp:..................
Lånets längd: ..........
Telefon: .............
Ockupation:............
Födelsedatum:.......
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Företagsnamn: ADOIF LOANS INC
Företagets e-postadress: {adoifloans@gmail.com}
Jag önskar dig allt gott.

REMY.CREDIT sa...

behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
vi har ett lån till dig ..





behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
vi har ett lån till dig ..





Mary anne sa...

BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

Mary anne sa...

DU BEHÖVER LÅN
Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2%
EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag mary anne från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com
Gud välsigne dig, herr REMY FINK

Anna-Lena sa...

VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
Personliga lån (säkra och osäkra)
Företagslån (säkra och osäkra)
Konsolideringslån och många fler.
Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@mgmail.com
Vi har ett lån till dig

Flora Scott sa...

God dag från denna sida, är fru Flora Scott en privat långivare. Vi erbjuder brådskande jullån och personliga lån för årets slut. så ta vara på denna möjlighet nu!!! om du är intresserad av ett brådskande lån av någon ekonomisk anledning eller så någonsin, tveka inte att kontakta oss via (flora_scott@outlook.com)  för mer information om denna lånetransaktion.

Vänliga hälsningar
Fru Flora