söndag 3 februari 2008

Yoga


Har haft magont hela dagen så struntade i gymmet idag. Jag har dock kört ett entimmas yogapass har hemma istället så det får räknas som dagens motion. Tillbaka till gymmet imorgon om nu inte magontet utvecklas till något annat.

6 kommentarer:

Poor me sa...

Jag gick på några yogalektioner en gång i tiden. Det var bland det värsta jag har varit med om. Antagligen för att jag har ett underutvecklat balanssinne och var tvungen att stå och hålla i väggen hela tiden... Jag har aldrig varit så nära att bli vuxenmobbad som då. :)

Miss Millionairess sa...

Jag vet, forsta gangen jag gick sa skulle alla sta pa huvudet. Utan att luta sig mot en vagg. Da var jag inte sa imponerad. Eller sjalvsaker.

Thomas sa...

Hej,

Såg att du varit inne på min blogg och kollat, trevligt! Jag har faktiskt suttit och läst din sida ett tag. Har inte haft vägarna förbi men nu kommer jag att besöka dig regelbundet. London bor du i står det, skall väl vara världens trevligaste stad? Ändå sugen på flytta hem? För lönerna är väl generellt bra mycket högre i Londan än här hemma. Får man fråga vad du jobbar med i London? Kanske står i din blogg någonstans men inte hittat något om det.

Life sa...

Jag måste också prova på Yoga en dag =)

Krya på dig!

Miss Millionairess sa...

Thomas - vad trevligt att hora. Ska bli roligt att folja din blogg!

Ja London ar underbart, men inte langre vad jag vill ha - for mycket fororeningar, folk och jag kan inte ha husdjur har! Det handlar mer om livskvalitet an nagot annat sa aven om jag nog sakert kommer fa ga ner i lon, i alla fall till att borja med sa kanns det helt och fullt vart det. For att inte tala om det faktum att lviet i Sverige ar billigare sa det kommer nog inte ens att markas faktiskt...

Jag jobbar inom ekonomi, men borjar trottna ratt rejalt pa det jag gor maste jag saga sa vi far se vad som hander!

Life - ja det maste du faktiskt!

tinajo sa...

Yoga skulle säkert vara jättebra för mig, men jag får lite samma känsla som Poor me beskriver; det skulle nog sluta med att klassen ställde sig och fnissade i mjugg åt mig och mina tappra försök..! :-D