måndag 18 februari 2008

Swedbank

Jag kunde inte riktigt släppa tanken på räntehöjningar på sparkonto så skrev ett snabbt mejl till Swedbank där jag frågade om de kommer höja sina sparräntor, i så fall när och om inte, varför.

Inväntar med spänning svaret!

4 kommentarer:

Rakel G sa...

Hm, jag sätter en tia på att de inte tänker höja räntan på sparkontona! Det är ju, precis som du påpekar, löjligt låg ränta på vanliga bankkonton i det här landet. Jag har t.ex. under 1% på mitt lönekonto och betalar 150 kr per år för att få ha internetbank och visa-kort. Grrr, nu blev jag arg igen (hopplöst att sluta röka).

Thomas sa...

Jag tror precis som maja att det inte kommer bli någon höjning. Vågar sätta pengar på att de ser sin chans att höja sin egen lösamhet istället. Angående Indien har jag inte hört något från dem. Om de inte har någon högtid eller något sånt på gång :). Men antar att tiden får utvisa om det bara var snack från deras sida.

Anonym sa...

Swedbank har väl just justerat upp räntorna på sina konton med räntor?!

Anonym sa...

Tack för besöket och kommentaren! :)

Nej, jag vet att det inte blir lätt att förmå hustrun att sluta röka, särskilt inte som hon har stora problem att hålla vikten, vilket i sin tur beror på hennes kroniska sjukdom. Kan jag uppfylla sex av de sju målen är jag ändå nöjd. :)

Just nu har jag sparandet hos Skandiabanken med 3.5% men Avanza bank lockar med 3.76% fr.o.m. den 20/2, så kanske det blir en flytt av sparandet dit.

Jag tror att det blir höjningar av sparräntorna. Visserligen små, men om alla vi som sparar flyttar våra pengar dit där den bästa räntan finns så tror jag nog att de fattar vinken. :)