lördag 1 mars 2008

Tränat mig på att äta indisk mat nu...

Okej, jag har erkänt för pojkvännen nu att jag kan äta indisk mat om jag är tvungen (han älskar nämligen det). Däremot tycker jag fortfarande inte att det är särskilt gott. Näe tacka vet jag italiensk, fransk, thailändsk eller mexikansk mat!

Det blev ganska sent igår, men jag spenderade endast £19 varav £7 var åkkort för att ta mig till Pinner och tillbaka så jag kan ju inte påstå att maten var dyr!

6 kommentarer:

Poor me sa...

Jag äääälskar indisk mat! Tyvärr är det svårt att hitta hyfsad sådan i Sverige, så jag äter det mest när jag är i UK. Fortsätt att öva så ska du se att det går bättre!

Miss Millionairess sa...

Hm...Nae, jag ska nog undvika att ova mig mer for det finns ju sa mycket gott att ata och om jag ater indiskt sa missar jag ju chansen att ata det goda!

Växla ner sa...

men är du bakis, sånt måste jag ju få veta

Miss Millionairess sa...

Haha - nej ekonomisanering - det var jag faktiskt inte for jag drack bara tva glas vin!

Anonym sa...

*mmm*, indisk mat är gott, koriander, Nanbröd med kokos och mandel (tänker jag baka själv i helgen). Jag gillar bäst kycklingrätterna, med grillad vitlöksmarinerad kyckling, i järngryta, med stora bitar av lök och paprika. Men är inte lika förtjust i yoghurtkladdig mat. Och det ska vara mellanstarkt. Nu är det inget fel på italiensk, thai eller mexikansk heller. Fransk mat känns som tillkrånglad italiensk. Libanesiskt *mmmm*. man kunde tro jag inte ätit lunch, men det har jag! :-)

Miss Millionairess sa...

Ah se, en tvillingsjal!