onsdag 28 maj 2008

Äntligen!

Det ögonblick jag har väntat på en livstid (känns definitivt som det i alla fall) har äntligen infunnit sig - nästan. Jag har just spenderat £19.60 av mina slantar på 2 biljetter till Indiana Jones. På fredag 20.30 ska jag äntligen få min Indiana Jones dos - tur visningen inte är för tidig för jag lär behöva en drink innan för att lugna mina nerver.

7 kommentarer:

Poor me sa...

Haha inte visste jag att man kunde bli så exalterad över att se Indiana Jones. Visserligen var Harrison ganska trevlig att titta på förr i tiden men jag är lite orolig för att han inte ser fullt lika bra ut i bar överkropp nu... Undrar förresten om han kommer att överleva alla livsfarliga situationer han hamnar i... :)

Miss Millionairess sa...

KLART ATT HAN KOMMER!!! Haha, na skamt a sido, det kan val bli lite otrevligt att se en pensionar bli misshandlad kanske men det tanker jag helt enkelt inte latsas om.
;-)

Anonym sa...

Hoppas att du inte blir besviken och får en trevlig stund med indiana.

Växla ner sa...

ha så kul och trevlig helg

Jag ska bli rik sa...

Du verkar ha höga förväntningar, hoppas de uppfylls! Så Indiana Jones är en man i din smak? :)

Trevlig helg!

Miss Millionairess sa...

Trevlig helg pa er alla med! Joda, Indiana ar lite speciell far jag val erkanna men jag tanker inte saga alltfor mycket innan jag sett filmen...Pa tal om vilket - on my way nu!

Jag ska bli rik sa...

Bra, då förväntar jag mig en liten recension sedan ;)