söndag 21 juni 2009

Updatering

Nej, det blev inget av den "nya" bloggen heller. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag är supersugen på att skriva men orkar inte riktigt ta tag i det.

Kanske har det med flytten att göra; flytta, nytt jobb, nya kollegor, prestationsångest och importerande av engelsmän kan ta på ens krafter minsann!

Uppdatering om vad som hänt sedan sist:
  • Jag var på 3 intervjuer varav jag blev erbjuden 2 jobb, och det verkar som jag skulle blivit erbjuden det tredje med om de nu inte infört totalt anställningsstopp mitt i kristiden i sep/okt. Jobbet jag tog var på ett av mina drömföretag. Även om själva jobbet i sig kanske inte var det jag drömt om finns det stora chanser inom detta företag känns det som.

  • Min engelsman flyttade hit några månader efter mig. Han har inte fått jobb ännu men har inte försökt så mycket ännu. Satsar på hösten istället då han även får börja på SFI

  • Bor nu i en stor tvåa inne i "storstan" som jag faktiskt fick genom köpoäng. Visst trivs jag bra här men målet är fortfarande att komma ut på landet. Det bästa med denna lägenhet är att jag har balkong - här har det blivit odla av minsann!

  • Visst träffar jag mina föräldrar lite mer än tidigare men inte alls så ofta som jag väl hade tänkt mig.

  • Ekonomin funkar superbra och jag har äntligen fått börja köpa aktier - kul!

Sådär, endast en kort update, vi får väl se om jag kommer fortsätta skriva nu eller ej. Hoppas ni alla har det jättebra - (jag har självklart fortsatt att följa alla mina vanliga ekonomibloggar under tiden jag själv varit lat).

´

5 kommentarer:

Per Penning sa...

Hallå & kul att höra från dig! :)

Jesper sa...

Tjena, tack för en bra blogg.
Var ute och kollade runt lite på XACT Bull/Bear när den här sidan dök upp: http://www.tinyurl.com/bearbull

Väldigt roligt - sublimt, men ändå intelligent.

Mvh
J

göran sa...

hej

Kul med olika investeringar.Bra blogg har du. du får gärna kolla på min nystartade blogg

Jeremy Michell sa...

Behöver du ett företag lån? Vårt företagsnamn är Sion Financial Services Limited, vi ger ut lån till intresserade kunder som söker för lån för att förbättra sin verksamhet, kan vi hjälpa dig med ett lån på upp till € 15 miljoner euro. Vi erbjuder lån på 3% ränta. Vi kan hjälpa dig genom att låna pengar för att starta ett företag eller utöka din befintliga verksamhet, erbjuder vi även personliga lån, auto lån, lån till företag, bolån, jordbrukslån , eller ett lån av någon anledning etc. Om du behöver en lån idag kontakta oss. Vi kan låna upp till 15 miljoner euro. Maila oss att gälla: zionloanfirm.ltd@gmail.com

Fayad sa...

Do you need Personal Finance
Business Cash Finance
Unsecured Finance
Fast and Simple Finance
Quick Application Process
Finance. Services Rendered include
Debt Consolidation Finance
Business Finance Services
Personal Finance services Help
Please write back if interested with our interest rate
Email: royalworldfundings@gmail.com